Müüa Eestis hästi tuntud elektri-, automaatika-, nõrkvoolu- ja turvasüsteemide projekteerimise ja konsultatsiooniga tegelev inseneribüroo

Teave ettevõtte kohta

Müügiobjekt müügis ettevõte
Tegevusala Inseneribüroo
Asukoht Eesti
Inimeste arv Täistööaeg 6 inimest osalise tööajaga töötajad 3 inimest
Käive 370 000 EUR
Müügihind Pakkumiste alusel
Inseneribüroo peamisteks tegevusvaldkondadeks on elektri-, automaatika- ja nõrkvoolusüsteemide alane insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine. Teenuseid osutatakse Eestis ja eksporditakse.
Arenev ettevõte, mis omab noort kollektiivi ja tähelepanuväärseid võimekusi omas valdkonnas seoses BIM mudelprojekteerimise, suurprojektide ja spetsiifiliste teadmistega mitmes spetsiifilises suures sektoris.
Ettevõte ei ole kordagi olnud kahjumis 23 aastase tegevusaja jooksul ja käive ning töötajate arv on viimasel kolmel aastal pidevas tempokas kasvutrendis.
Turuosa ja käive on lühikese ajaga väheste investeeringute abil kohalikul turul skaleeritav mitmekordseks või laiendatav teiste riikide turule. 
Tegevjuht jääb hea meelega vajadusel ettevõttesse tööle edasi. Kõik võtmeisikud on motiveeritud ja pühendunud.

Müügihinna põhjendus

Kohalikul Eesti turul nii ehitajate kui projekteerimise peatöövõtjate hulgas hästi tuntud ja väga silmapaistvate referentsidega elektriala inseneribüroo. Eristumine teistest turuosalistest tugeva nõrkvoolu ja automaatika asjatundlikkuse poolest. Väga hea suurprojektide kogemus. Noor personal, hea keeleoskus ja kasutatav tarkvara (Revit, BIM Collaborate Pro) võimaldab töid teha koheselt ka rahvusvahelises meeskonnas. 2024 – 2025 portfellis on juba täna töös olevaid tellimusi umbes 700 000 - 800 000 euro ulatuses.

Küsige lisateavet ettevõtte kohta

Küsige lisateavet müügikuulutuse kohta
Jätke kontaktisoov

Jätke kontaktisoov

Jätke oma telefoninumber või e-posti aadress ning me võtame teiega ühendust!

Kontakt