Müüa Kõrgekvaliteetseid ja klientide seas väga hinnatud meigilaudu ja -lampe müüv veebiäri.

Teave ettevõtte kohta

Müügiobjekt müügis äritegevus, käibevara, varud
Tegevusala E-kaubandus
Asukoht Eesti
Inimeste arv Täistööaeg 3 inimest
Käive 190 000 EUR
Müügihind 125 000 EUR
+ladu.
Ettevõte disainib, toodab ja müüb veebipoe vahendusel kodu- ja ilusalongitooteid – meigivalgustid, meigipeeglid, rõngasvalgustid, meigilauad ja ilutarvikud. Ettevõttel on selles valdkonnas monopoolne positsioon Eestis ja Soomes.
Peamine müügitoode on meigilambid, mille on projekteerinud ja valmistanud ettevõte ise. Tootel on registreeritud tootedisaini patent ja see kehtib kõigis EL riikides.
Ettevõte on olnud kasumis alates esimesest aastast.
Firma klientideks on iluhuvilised naised ja tüdrukud, kes ostavad pakutavaid tooteid koduseks kasutamiseks või tööle. Kliente on 46 erinevast riigist, lisaks Euroopa riigid USA-st, Saudi Araabiast, Kanadast ja Austraaliast.
Võib öelda, et ettevõtte areng on alles alguses. Ärimudelit on katsetatud väikesel turul, leitud, millised tooted inimestele meeldivad, kuidas seda paremini reklaamida ja milliseid reklaamikanaleid kasutada. Kasvupotentsiaal on suur.

Müügihinna põhjendus

Ettevõte on oma kaubamärgi loomisel teinud väga head tööd. Väga väärtuslikud on ülisuurte jälgijate arvuga sotsiaalmeedia kontod + e-maili baas. Olemas omamärgi tooted, mille järele on nõudlus Eestis ja naaberriikides.

Küsige lisateavet ettevõtte kohta

Küsige lisateavet müügikuulutuse kohta
Jätke kontaktisoov

Jätke kontaktisoov

Jätke oma telefoninumber või e-posti aadress ning me võtame teiega ühendust!

Kontakt